Haberin Kapısı

İhsan Şenocak; 'ATV'ye 'din düşmanı' dedi

GÜNDEM

'Esra Erol’da' isimli programdaki rezaletin ardından ATV'yi 'din ve ırz düşmanlığı'yla suçlayan İhsan Şenocak, söz konusu kanalın kapatılmasını istedi.

AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen  ATV'de yayınlanan '  Esra Erol’da' programında yaşanan iğrenç olay gündemdeki yerini koruyor. (Editoryal hassasiyetten ötürü konunun detaylarını aktarmıyoruz.) Söz konusu yayının ardından ATV'ye tepki gösteren vatandaşlar RTÜK'e de ahlaksız yayın karşısında harekete geçilmesi çağrısında bulunuyor.

'Esra Erol’da' isimli programdaki rezaletin ardından ATV'ye yönelik tepkiler çığ gibi büyürken Dr.  İhsan Şenocak Hoca da dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Şenocak, "Bu edepsiz tv ne zaman kapatılacak!" ifadeleri ile ATV'nin kapatılmasını talep etti.

ATV'deki söz konusu yayının fuhşun reklamı olduğunu söyleyen Şenocak, "Bu topraklarda hiç kimse bir kadının zinakar olmasının tescilini, "ELHAMDÜLİLLAH" diyerek böyle meşrulaştırmaya cesaret edememişti. Veyl olsun!" ifadelerini kullandı.

Dr. İhsan Şenocak Hoca sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu paylaşımda ATV'yi din ve ırz düşmanlığı ile de suçladı.

Şenocak şöyle dedi:

"Müslüman! Zinayı meşrulaştıran, evli bir kadının başka bir adamdan çocuk yapmasını masum bir hadiseymiş gibi gösteren televizyon kanalı, bil ki dininin ve ırzının düşmanıdır. Hiçbir işgal ordusu fuhşu özgürlük olarak pazarlayan bu TV kanalı gibi gençlik üzerinde tahribat yapamaz!"

İhsan Şenocak konuya ilişkin diğer paylaşımında da şu sözleri dile getirdi:

"En sefil milletlerde dahi zinakârlar elleriyle yüzlerini gizler.Bu nasıl bir edepsizliktir ki namusu için can veren bir milletin huzurunda evli bir kadının fuhuş yapması normal bir hadise gibi gösterilerek GENÇLİK zinaya çağrılmaktadır.EY RTÜK! Bu edepsiz tv ne zaman kapatılacak!"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.