Yüzyılın Planı...

Yorumlar (5)
Sueda 3 yıl önce
Kaleminize saglik
Esra 3 yıl önce
Bu güzel bilgilendirme için teşekkürler. Umarım herkes kendine düşeni yapar da bizde kendimizi savaşın ortasında bir başımıza bulmayız. İşin aslı Türkiye mazlumlara el uzattığı halde her hangi bir savaş durumunda yardım edecek bir destekçiside yok.
Sueda 3 yıl önce
Vaad edilmiş kutsal topraklara sahip olmak için güçsüz iç meselelerine boğulmuş komsu ülkelerini politikasıni da iyi yürüttüler. Afganistan işgal edilince Irak, Irak işgal edilince Suriye ...Mısır, Libya..
Erhan köçer 3 yıl önce
Hocam kürd'lerin ve türk'lerin niye bugün bir birlerine kırdırdıklarınında sebebi belli ediyor.
Orta doğunun iki gücü kürd ve türk biz bunları birbirinden artırırsak vadedilmiş topraklara daha rahat erişiriz hesabı var.
Ama o büyük tokadı bizden yiyecek kürd'ler ve türklerden yani türkiye den.
İsra suresinde; Ey nuh'un çocukları şükretmiyecekmisiniz diye bize ferman ediyor.
Zaten siyonistlerin inandığı tevrat'da bunu onlara söylüyor,
“YEHUDA’da (Tel Aviv) bildirin ve Yeruşelim’de (Kudüs) işittirin ve deyin! Memlekette boru çalın, yüksek sesle bağırın. Ve deyin ki, ‘Toplanın da duvarlı şehirlere girelim’. Siyon’a doğru bayrak kaldırın, kaçıp sığının, durmayın. Çünkü Ben, şimâlden (kuzeyden) üzerinize büyük belâ ve kırgın (katliam) getireceğim. İşte arslan, sık ormanından çıktı. Ve milletleri helâk eden (cengâver) yola düştü. Şehirlerin harap olsun ve onlarda oturan kalmasın diye senin diyârını viran etmek için yerinden çıktı.” (Tevrat Yeremye Bab 4, Paragraf 3)
kadir.xzz 3 yıl önce
"Elvan elvan çiçek açar sabahlar... Bugün olmazsa yarın; Bir gün mutlaka..."
.