29.12.2019, 11:20

“Sarı Öküzü Vermeyeceğiz…”

Türkiye, Türkiye’den ibaret değildir.

Tarihimizde bazıları Çin’in kötülük ve düşmanlığını göremedi. İpek kumaşlar, iç gıcıklayıcı Çin’li kadınların (prenses dediklerine bakmayın) oyuncağı oldu. Devletinin Başkentini Pekin yapanlar, Budizm belası ile Çin bataklığında eridiler, asimile oldular… Bazıları kardeşleri Türk Boylarına karşı Çin ile işbirliği yaptılar.

Tarihimizde bazıları Altınordu’dan sonra büyüyen Ruslarla işbirliği yaptılar. Onların iktidar vaatlerine inanıp kendi menfaatleri için kardeşlerine düşman oldular.

Bazıları dışlarındaki büyük düşmanlık ve tehditleri görmeyip, birbiri ile savaştılar sürekli olarak. Sebebi mi? Araziden tutun, aşiret, unsuriyetçilik, mezhep, tarikat vs. gibi şimdi tarihin sayfalarında bile olmayan sebeplerle…

Gafletlerimiz bize nesiller, çağlar, coğrafyalar, vatanlar, medeniyetler kaybettirdi.

 

En büyük zararı kimden mi gördük peki?

İngiltere’den, Kraliçe’den.. Devamı ABD ve İsrail kuklasından... Şu anda İslam kisveli kölelerinden de büyük düşmanlık görüyoruz. DEAŞ’tan tutun, Kesnizani’ye, FETÖ’ye, Pakistan'ın FETÖ'sü “sahte âlim” Tahir-ül Kadri’ye, Selefi akımlardan Vehhabiliğe, bize karşı ayaklanan Balkan Halkları ve Arap Aşiretlerinden, şimdiki yönetici, diktatör, emir, kral ne var ise…

Uluslararası sermayeye ve köle düzeninin sahipleri, Avrupa’nın dünyanın başına bela hanedan ve derebeylerinin dölleri hep İngiltere ile birlikte hareket ederler. Ayrıca akrabadırlar. Şimdi Evanjelizm belasının müritleri de aynı şekilde…

İngilizler’in en önemli özelliği de onların kontrolünde İslam Coğrafyası’nda çok fazla ekol sahibi İslam İlahiyatçısı yetişmiştir. İslam ile doğrudan asla mücadele etmemişlerdir. Soktukları fitneler sayısız ve şu anda bunların çoğu tespit edilebilmiş de değildir.

Sizce kraliçe’nin, veliaht İngiliz Prensi’nin gizlice Müslüman olduğu dedikodusu normal midir? Ya da “Asılırsan İngiliz sicimi ile asıl!” atasözü..

 

Ülkemiz son 300 yıldır, bu Küresel Güç Odakları ile doğrudan savaş halindedir. Çünkü Devlet-i Aliye’nin zayıflaması onların önünü açmıştır. Yahudi’lerin Filistin’de Abdulhamid Han’dan toprak talepleri aslında semboliktir. Arka planında bu emperyal şebeke ile işbirliği yapmayan, onların karşısına dikilen bir Sultan ve Devlet vardır…

Askerin Duası’nda diyor ya Z. Gökalp merhum..

“Elimde tüfenk, gönlümde iman,

Dileğim iki: DİN ile VATAN...

Ocağım ordu, büyüğüm SULTAN,

Sultan'a imdâd eyle Yârabbi!

Ömrünü müzdâd eyle Yârabbi!

Yolumuz gaza, sonu şehâdet,

Dinimiz ister sıdk ile hizmet,

Anamız vatan, babamız MİLLET,

Vatanı ma'mur eyle Yârabbi!

Milleti mesrur eyle Yârabbi!

Sancağım tevhid, bayrağım hilâl,

Birisi yeşil, ötekisi al,

İslâm'a acı, düşmandan öc al,

İslâm'ı âbâd eyle Yârabbi!

Düşmanı berbâd eyle Yârabbi!

Bu ruh ve vicdanı boğmak için 1. Dünya Savaşı’nın hedefidir Milletimiz..

DİNVATANSULTAN yani DEVLET ve MİLLET…

Yıkılıyoruz diye birilerinin manda ve himayeyi konuştuğu, İngilizci, Amerikancı diye anıldığı dönemlerde işte birileri de DİNVATANSULTAN yani DEVLET ve MİLLET diyordu. Sonra birileri bunu söyleyen yiğit insanları toptan yargıladı, ötekileştirdi. Abdulhamid Han’a karşı olan sözde bazı din adamları, siyasiler, edebiyatçılar Milli Şair, üstad vb. ünvanlarla anılırken A. H. Müftüoğlu gibi ÇAĞLAYANLAR, Ömer Seyfettin gibi Ferman yazarı ecdad âşıkları da unutturuldu.

 

Adeta bir işbirliği var yakın tarihimizde. Şu anda bu işbirliği çok aşikâr oldu aslında. İngiliz, ABD Uşağı FETÖ tarzı gayrimilli sözde dini guruplarla, radikal laik, demokrat, solcu, Batıcı unsurların işbirliği. Bunlar ABD, İngiltere, Almanya gibi Batı Ülkeleri’nde Türkiye’ye karşı operasyon peşindeler.

Şimdilerde Batıcılar Atatürkçü maskesi ile, FETÖ tarzı işbirlikçiler ise, Modern İslamcı, Türk Milliyetçisi, hatta Kemalist pozlarda… Oyunun dehşetine bakın. FETÖ’cüleri kurbağa misali suda “TEDBİR yapacağız.” diyerek haşladılar. Onlar en büyük haramı dahi sözde Allah Rızası deyip işlerler, hatta küfre, şirke dahi girerler. Ne de olsa Allah ve Peygamber ile konuşan, bir hocaları var. Zamanında bir sümüklü adamın kendi aklıyla bu kadar kitlelere ulaşabileceğini düşünemedik.

Ben kandırılan insanımızı ayıplamıyorum.  Beleş bir yemek, bir yurtdışı gezisine tav olan sözüm ona Din Adamlarına, İlahiyatçılara, destek veren Diyanet Mensuplarına hakkımı helal etmiyorum. Allah yarın huzurunda Ümmetin hakkını burunlarından getirsin inşaAllah..

Sadece ülkemizde mi böyle? Hayır! Tüm İslam Coğrafyasında sorun var. Orta Asya Türk Cumhuriyetleri’nde seçimler olacak, FETÖ mensuplarının nasıl bir etki yapacağını kestiremiyorlar, çok tedirginler. “Haydi Türkiye sen soktun sen çıkart..” diyeceğim de, kime!..

Ya Arap Coğrafyası!.. Vaktiyle Vehhabiliğe ve aşiretlerin ayaklanmalarına karşı tedbir alamamışız. Bu gün fitne büyümüş, geldiği nokta mı? ABD kuklası hatta ABD ve Evanjeliklerden daha kralcı Prensler, Emirler, Mısır’da diktatörler, Libya’da bölücü CIA ajanı general vb.

Bu arada, bana normal gelmeyen bir konuyu da belirtmek istiyorum. Neden tüm kaymakamlarımız stajlarında İngiltere’ye gönderilirler? Ve bu toplumda hiç eleştirilmez, hatta konuşulmaz bile.

 

Milletimizin ve Devletimizin öncülüğünde tüm Medeniyet Coğrafyamız bu oyunları bozar. Nasıl mı? Önce Milli birliği sağlamalıyız. Bu manada en büyük düşman içeride. Sürekli ötekileştiren, toptan yargılayan, yakın tarihimizi ve Aziz Türk Milleti’ni hiç tanımadan ahkâm kesen arka planında ihanet ve işbirliği olan, her kesimin içindeki şahin görünümlü akbabalar…

Bu akbabalar Milletimizi ve Coğrafyamızı parçalayıp, emperyalist canavarların bıraktığı leşimizden yararlanma pahasına aslında bizimle mücadele ediyorlar.

Yakın tarihimize bakın. Bir İttihatçılar Süreci var. Ama toptan yargılamak ne kadar uygun? Mesela Enver Paşa!.. Sarıkamış Harekâtı’nın hiç mi olumlu sonuçları yok? Bu adamın nerede şehid olduğunu kaç kişi bilir? Kut-ül Amare Kahramanı Halil KUT Paşa’nın yeğeni olduğunu bilir misiniz? Peki, Bakü Fatihi, Kafkas İslam Ordusu Komutanı, sonra Silah Fabrikası ile parçalanan Nuri KİLLİGİL Paşa’nın ağabeyi olduğunu bilir misiniz? Peki, İttihatçıların karşısında siyasi parti olarak kim ya da kimler vardı? Bu partilerdeki kişilerin hepsi çok mu müteberdi? Şimdilerde bir cemaat o günlerde kurulan İngiliz parti geleneğini esas almış Osmanlı Ahrar Partisi’ni övüyor. Nasıl bir karışıklığı düşünün.

Enver Paşa ve adını unutturmak için bir yanda sözde İslamcılar diğer yanda Kemalistler.. Düşmanlıkta farklı pencerelerden hemfikirler. Düşünün!.. Aynı şekilde, Mehmet Akif’e de kendilerine uysun uymasın toz kondurmuyorlar. İlginç değil mi sizce de?

 

Enver Paşa için yazılmış Kafkasya Marşı.. Şimdilerde İzmir Marşı’na dönüştürülen, muhatabı değiştirilen marş..

 

Kafkasya dağlarında çiçekler açar

Altın güneş orda, sırmalar saçar.

Bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar

Kader böyle imiş ey garip ana

Kanım helâl olsun güzel vatana.

 

Kafkasya dağlarında oturdum kaldım

Sehit olanları deftere yazdım

Öksüz yavruları ben bağrıma bastım

Kader böyle imiş ey garip ana

Kanım helâl olsun güzel vatana.

 

Türk oğluyum ben ölmek isterim

Toprak diken olsa yatağım yerim

Allah'tan utansın dönenler geri

Kader böyle imiş ey garip ana

Kanım helâl olsun güzel vatana

 

Kafkasya dağlarına bomba koydular

Türk'ün sancağını öne koydular

Şanlı zaferlerle düşmanı boğdular

Kader böyle imiş ey garip ana

Kanım helâl olsun güzel vatana.

 

Aynı şekilde “Hoş gelişler ola, Kahraman Enver Paşa” diye Azerbaycan Türkleri’nin söylediği türkü! Var mı duyan? Oysa türkünün adına çevrildiği M. Kemal Paşa Doğu cephesinde bulunmadı ki…

 

Geliyoruz bu güne…

Abdulhamid Misali, bir siyasi Lider var Türkiye’de. Milli, yerli.. Ömrü adım adım, basamak basamak mücadele ile geçmiş. Etrafında insanlar var… Kendi elleri ile taşıdığı.. Dün A. Gül, B. Arınç, A. Babacan, A. Davutoğlu, B. Atalay vb. Bu gün damadından, sözcüsüne, özel kaleminden bakanlarına başkaları…

Dünküleri gördük…

Bu günküler ne yapacak? Bilmiyoruz.. Halka sorun isterseniz. “Kime ne kadar güveniyorsunuz?” diye…

 

Cumhurbaşkanımız ve Abdulhamid Han aklıma gelince nedense Sarı Öküz hikayesi geliyor aklıma.. Otlakların birinde, bir öküz sürüsü yaşarmış. Çevredeki aslan sürüsünün de gözü öküzlerdeymiş. Ancak, öküzler saldırı anında bir araya geldiği zaman, aslanların yapacak bir şeyi kalmazmış. Aslanlar bir çare düşünmüşler.

Topal aslan, beyaz bayrak çekmiş ve öküz sürüsüne yanaşmış. Öküzlerin lideri Boz Öküz ve yanındakilere tatlı dille: "Saygıdeğer öküz efendiler. Bugün, buraya sizden özür dilemek için geldik. Biliyorum, bugüne kadar sizlere zarar verdik ama inanın ki, bunların hiçbirini isteyerek yapmadık. Bütün suç hep o sarı öküzde. Onun rengi sizinkilerden farklı ve bizim de gözümüzü kamaştırıyor, aklımızı başımızdan alıyor. Biz de saldırganlaşıyoruz. Sizinle bir sorunumuz yok. Verin onu bize, barış içinde yaşayalım".

         Boz Öküz ve heyeti bu sözler üzerine aralarında tartışmış ve teklifi haklı bularak, Sarı Öküz'ü aslanlara vermişler. Bir tek Benekli Öküz karşı çıkmış ama kimseye derdini anlatamamış.

     Bir süre sonra aslanlar yine aynı yöntemle gelip, bu kez Uzun Kuyruk'u istemişler: "Gördünüz mü ne kadar barış severiz. Sizleri de kararınızdan dolayı kutlarız. Ancak, şu sizin Uzun Kuyruk var ya, kuyruğunu salladıkça nereden baksak görünüyor ve aklımızı başımızdan alıyor. Sizlere saldırmamak için kendimizi zor tutuyoruz. Oysa sizler normal kuyruklusunuz. Verin onu bize, bu konuyu kapatıp, barış içinde yaşamaya devam edelim".

Boz Öküz ve heyeti, Uzun Kuyruk'u teslim etmiş, yine Benekli Öküz karşı çıkmış. Uzun Kuyruk, aslanların pençesi altında can vermiş.

         Bu olay sürekli tekrarlanmış, her seferinde farklı bahanelerle. Sayıları azaldıkça sonunda öküzler zayıflamış, aslanlar ise küstahlaşmış. Artık, hiçbir bahane dahi ileri sürmeden, doğrudan müdahale ederek, "Verin bize şunu, yoksa karışmayız!" demeye başlamışlar. Öküzler, birer birer aslanların pençesinde can verirken, Boz Öküz ve birkaç öküz kalmış geride. İçlerinden biri liderlerine, "Ne oldu bize, nerede kaybettik bu savaşı? Oysa vaktiyle ne kadar güçlüydük." diye sormuş.

Boz Öküz, Benekli Öküz'ün sözlerini hatırlayarak, gözleri nemli "Biz" demiş,"Sarı Öküz'ü verdiğimiz gün kaybettik bu savaşı. Sarı Öküz'ü vermeyecektik..."

 

Şimdi bakıyorum tüm düşmanlarımız R. Tayyip ERDOĞAN’a düşman. Yerli araba yapıldı. Adam arabaya bahane bulacak. İtalyan bir aracın resmi servis edilmişti piyasaya. O arabanın yerli araba olmadığını bile bile yerli araba, İtalya’dan çalındı.” diyor. Oysa yerli aracımız motor, tip ve tasarım olarak hiçbir yabancı arabaya benzemiyor. Milletim ne kadar gururlandıysa bu işbirlikçiler de o kadar şaşkın. Ne diyeceklerini nereden vuracaklarını şaşırdılar..

 

Aziz Milletim.

Sarı Öküz’ü vermeyeceğiz.

İhanet ve Sahibi İngiltere başta olmak üzere Batı bilsin ki, “Bir Millet Uyanıyor”. Türkiye ile Türk Devletleri uyanıyor. Devlet-i Aliye Coğrafyası uyanıyor, İslam Âlemi uyanıyor.

Aziz Milletim.

Büyük düşün.

Sen büyük bir devletin mirası üzerindesin. Yönettiğin topraklarda, Müslüman, Hıristiyan, Musevi dini ne olursa olsun, ecdadına bağlı beyler vardı, ağalar vardı, büyük aileler, tüccarlar vardı, İlim ve Edebiyat ehli aydın kişiler vardı. Bil ki hala var. Hala Osmanlı’ya bağlı Balkan ve Avrupa Coğrafyası’nda, Kafkasya’da, Rusya’da aileler var. Nerede Kırım Hanlığı’ndan kalanlar, nerede Şeyh Şamil’in Evlatları?.. Bil ki, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya ek Afrika’nın tamamında unsurlar var. Bil ki, Uzakdoğu’da vaktiyle Abdulhamid Han’ın görevlendirdiği, Ertuğrul Firkateyni’nin uğradığı limanlar boş değil, boşuna değil.

 

Aziz Milletim.

Ümid-i İstikbalsin.

Muhammed’in (SAV) en sadık fedailerinin evladısın.

Şairin dediği gibi;

“26 Ağustos 1922

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.

Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.

Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,

Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!”

Sen övülmüş Fatih’in, O’nun kutlu askerlerinin evladısın.

 

Şimdi bize kâfir olduğu anlatılıp, Abdulhamid Han’ın mirası ile kavgalı hatta düşman diye anlatılan Abdulhamid Han’ı anlatan H. N. ATSIZ’ın makalesi ile sonluyorum. Bu makaleyi lütfen okuyunuz. Abdulhamid Han’ı yeniden tanıyınız, hem de sürekli dışlanan Atsız’ın fikirlerini öğreniniz.

 

Yorumlar (0)
15
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:18
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13