Haberin Kapısı
2020-04-27 14:59:47

Virüs Bize Büyüklüğünü Hiç Olduğunu Gösterdi

İbrahim Halil Er

27 Nisan 2020, 14:59

Şu insanlığı inim inim inleten ve 8 milyar insanın korkulu rüyası olan corona virüsünün ağırlığı/hacmi 0.85 attogram yada 0.85 x 10-18 gram yada yaklaşık olarak gramın trilyonda birinin milyonda biridir.

Yani bu kadar küçük bir zerre, dünün ben sizin rabbinizim havasıyla dolaşan mütekebbir batı/emperyalizm, ABD, Çin ve Rus gibi ülkeleri dize getirdi.
Dünyanın yenilmez donanması olan ABD donanması bu küçük canlı nedeniyle karantinaya çekilmiş, limanda çürütülüyor...
Ben, Kur'an'da kavimlerin helakını okurken helak yöntemlerinin hep o kavmin günahları ekseninde olduğunu görüp hayret ederdim. Örneğin Nemrut kendisini büyük görüp tanrı yerine koyarken ölümü bir aciz sinek elinde olur, Firavun, ilahlık iddia ederken suda gark olur..
Şimdinin mütekebbir Batısı da böyle bir mikro'nun elinde helak oluyor...
Allah aslında bu cezalarla bile bize ders verirken biz hala bunu anlamaktan aciziz.
Bir insanı hasta edecek 70 milyar virüs , yaklaşık 0.0000005 gram çekiyor. Şu an tüm dünyadaki toplam vaka sayısı 2 milyon üzerinde olduğuna göre, dünyayı inin inim inleten cani virüslerin toplam ağırlığı yaklaşık 1 gram geliyor, diyor uzmanlar..
Biz insanlık olarak kendimizi artık ilahlık mertebesinde gördük ve evrendeki diğer tüm canlıları yok etme hakkını kendimizde bulduk. İşte o zaman bu canlıların sahibi olan devreye girdi ve bizi terbiye etmeye başladı. Biz evimize kitlendikçe tabiat nefes almaya başladı..
Biz hala bu dabbe'den ders almıyoruz ama ders alınmadıkça ödevlerin ağırlaşacağını ve sınavın zorlu geçeceğini düşünmüyoruz.
Bazıları diyecek ki masumlar da ölüyor..
Evet doğrudur masumlar da ölür.. üstelik onlar her zaman ölür..
Fakat suçlular için bu bir ceza iken masumlar için bir imtihan olacak ve her kes kendi yaptıkları ve niyetine göre haşr olacak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.