Firma Rehberi

Fit Herbal | Herbalife Bağımsız Distribütörü ve Herbalife Ürünleri Satışı
Fit Herbal | Herbalife Bağımsız Distribütörü ve Herbalife Ürünleri Satışı
Sektör Gıda - Yeme - İçme
İl / İlçe İstanbul / Avcılar
Web Sitesi https://fitherbal.com.tr/
Telefon 05354310254
Fit Herbal olarak, sağlıklı yaşamı destekleyen orijinal Herbalife ürünlerini en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız. Herbalife'ın besleyici shake'lerinden vitamin ve mineral takviyelerine kadar geniş ürün yelpazemizle, iyi hissetmenize ve daha sağlıklı bir yaşam sürmenize yardımcı olmayı amaçlıyoruz.
Herbalife ürünlerinin %100 orijinalliğini garanti ederken, aynı zamanda müşterilerimize özel ücretsiz yaşam koçluğu desteği de sağlıyoruz. Yaşam koçlarımız, kişisel sağlık ve beslenme hedeflerinize ulaşmanız için sizlere özel programlar hazırlayarak yanınızda olmaktadır. Fit Herbal ile sağlıklı yaşam yolculuğunuzda ihtiyacınız olan tüm desteği bir arada bulabilirsiniz.
Ayrıca, siparişlerinizi en hızlı şekilde sizlere ulaştırmak için aynı gün kargo imkanı sunuyoruz. Yoğun yaşam temponuza uyum sağlayacak şekilde hızlı ve güvenilir bir alışveriş deneyimi için çalışmaktayız. Fit Herbal'de, her bir müşterimizin memnuniyetini önceliklendirerek, kaliteli hizmet anlayışını benimsemekteyiz. Herbalife'ın sağlık ve beslenme alanındaki global deneyimini evlerinize getiriyor, sağlıklı bir yaşama adım atmanız için gereken tüm kolaylıkları sağlıyoruz.

Adres: Cihangir mahallesi şenlik sokak no:3/1 Avcılar /İstanbul

Bunlara Göz Atabilirsiniz

Seyda Diş Polikliniği Seyda Diş Polikliniği

Sağlık - Sosyal Hizmetler / İçel

Altın Yapı Market Altın Yapı Market

İnşaat - Nalbur ürünleri / Eskişehir

TE Bilişim TE Bilişim

Bilgisayar - Yazılım - Bilişim / İstanbul