Haberin Kapısı

Z Kuşağı Memurlarımız Geliyor

BİLİM TEKNOLOJİ

Artık Z kuşağı imamlarımız var. Z kuşağı öğretmenlerimiz var. Z kuşağı doktorlar bir iki yıl sonra aramızda olacak ve Tic-Tok videoları çekmek için dans ede ede ameliyat odasına girecekler. Zaten Z kuşağı hemşireler bunu yapıyor.

Evet, bu Z kuşağı dedikleri; annesi Youtube, babası Google, arkadaşları Instagram olan kuşak, bir iki yıldır devlet memurluğu görevine de başladı.

Artık Z kuşağı imamlarımız var. Z kuşağı öğretmenlerimiz var. Z kuşağı doktorlar bir iki yıl sonra aramızda olacak ve Tictok videoları çekmek için dans ede ede ameliyat odasına girecekler. Zaten Z kuşağı hemşireler bunu yapıyor.

Z kuşağı milletvekillerimiz gelecek seçim itibariyle seçilmiş olacak. Z kuşağı parti başkanları, Z kuşağı Belediye başkanlarımız ilk seçimde karşımızda olacak...

Artık devlet dairelerinde Z kuşağı bir nesil görmeye alışsak iyi olacak. Amirlerine karşı gelen, vurdumduymaz, işi eğlence amaçlı yapan, başına buyruk memurlarımız yakın zamanda aramızda olacaklar. Bu son iki yılda bazıları geldi.

Z kuşağı memurlarımız İnternet olan yerlerde görev yapmak istiyor olacak. Tictokluk malzemesi olan köylerde görev almak istiyor. Canlı yayın yaparken İnternetin kesilmeyeceği yerlerde durmak istiyor.

Z kuşağı askerlerimiz var artık. Fenomen olmak için kamuflajın ve askeri kıyafetin tüm heybetini yerle bir eden youtuber askerlerimiz var.

Onlar artık her yerdeler. Z kuşağına hazırlıklı olun beyler! Özellikle eski kuşağa söylüyorum. Z kuşağından çekeceğimiz var. Z kuşağının neredeyse tamamı üniversiteli oldu. Bu sene itibariyle de akın akın mezun olacaklar.

Artık her kurumda birer ikişer gözükmeye başladılar. Hayata Instagram gözüyle bakan, Twitter haberleri ile beslenen bir neslimiz var. Bu neslin en büyük amacı ise:

Meşhur olmak,

Nasıl ve hangi yollarla olursa olsun fenomen olmak,

Bitcoin türü yatırımlarla hızlıca zengin olmak,

Borsa zengini olmak,

Haz almak,

Geriye dönüp bakmamak,

İleride pişman olunacak işler yapmaktan utanmamak.

Neslimizi gelecek tehlikelerden korumak öncelikle bizim elimizde. Yarın geçtir, bugün geç kaldık. Haberimiz olsun!

Not: Bu sorun sadece ülkemizin sorunu değil. Tüm dünyanın sorunudur. Sağcısıyla solcusuyla, şehirlisi ve köylüsü, Asyalısı ve Afrikalısı ile tüm dünyanın sorunudur.

Murat Padak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.