Haberin Kapısı

Kudüs Yahudileri ve Biz

TARİH

Yahudiler Tevrat'ı kendi milli amaçlarına göre tahrif ettiler. Biz İslam'ı kişisel çıkarımıza göre yorumluyoruz. Onlar başka milletlerin neslini uyuşturdu, biz ise kendi neslimizi milli kimliği mizden uzaklaştırıyoruz ve bu halimizle Müslüman olarak kaldığımızı saniyoruz. 

Kabbala inancına göre; onların kontrolünde bir dünya devleti kurulacak ve Yahudi olmayan herkes köle yapılacak. Çünkü diğer insanlar Yahudilere hizmet etmek için insan şeklinde yaratılmış varlıklardır. 

Sapkın inançları yüzünden,  İsrail'e kadar Yahudilerin düzenli bir devletleri olmadı ve hep bazı devletlerin himayesinde yaşadılar. Ne var ki; sapkın inançların daki  hedefe ulaşabilmek için; Osmanlı Devletinde olduğu gibi kendilerine kucak açan her yerde fitne çıkardılar ve  her yerden sürgün edildiler.

Milattan Önce 586 yılında Babil, Milattan Sonra 70 de Roma, 1290 da Ingiltere, 1394 da Fransa, 1492 de İspanya, 1493 de Sicilya, 1541 de Napoli ve 1597 de Milano'dan sürgün edildiler. Ama sapkın inançlarından hiç taviz vermediler. Her sene bir araya gelip hayallerinde yaşat tıkları devletin başkenti için  "Gelecek sene Kudüs'deyiz, gelecek sene Kudüs'teyiz" diye kararlılıklarını ifade ettiler. İlahi hükmü gereği Allah (c.c.) çalışanlara verir. On binlerce yıllık mücadele sonunda Kudüs'ü Başkent ilan ettiler. 

Bu noktaya gelinceye kadar önce içerideki işbirlikçilerinde yardımı ile halkı Yahudi olmayan milletlerin genç beyinlerini uyuş turdular, kendileri gibi düşünmeye ve yaşamaya alıştırdılar. 

Allah'a (c.c.) sonsuz şükürler olsun ki, bizler Müslümanız. Kur'an'ın tahrifi şöyle dursun bu güne kadar bir harfi bile değişmedi. Onlar sapkın bir inanç için asırlar boyu binbir acı ve çilelere göğüs gererken, bizim halimize bir bakın! 

Bırakın inancımız için fedakâr lık yapmayı, en küçük bir menfaat uğruna günde on takla atıyor, çıkar gördüğümüz her zemine pis veya temizlik gözetmeden yorga nı seriyoruz. 

Yahudiler Tevrat'ı kendi milli amaçlarına göre tahrif ettiler. Biz İslam'ı kişisel çıkarımıza göre yorumluyoruz. Onlar başka milletlerin neslini uyuşturdu, biz ise kendi neslimizi milli kimliği mizden uzaklaştırıyoruz ve bu halimizle Müslüman olarak kaldığımızı saniyoruz. 

Netice olarak haramdan ve yalandan yılandan kaçar gibi kaçarak tarihte destanlar yazan bir nesil yerini; hassasiyetini yitirmiş, iddiasız, dâvâsız ve sevdasız, amaç için herşeyi mübah gören değişik bir Müslüman tipine bıraktı. Bizler de bu kafa yapısındaki insan tipleri ile Kudüs marşları söylüyoruz. Peki olur mu? Allah (c.c.) dilerse elbette olur.  

Ancak bu kafa yapısı ile değil. Olması için önce itikadımızı yeniden gözden geçirmek, inanç yapımızı fabrika ayarlarına döndürmek, İslâm'ın özüne  (Kur'an ve Sunnete) yeniden sarılmak zorundayız. 12.08.21

Nuri BAŞAR
Emekli Sinop PTT Personel Müdürü

Yorumlar (2)

Halil Aslan 3 Yıl Önce

O kadar güzel yazmıştı,ağzına yüreğine sağlık ,eklenmesi gereken çok şey var ama özet ile durum bu,ALLAH bizi kuran-a ve sünnete uygun yaşamayı nasip etsin, yaşayanlar ile haşr etsin.

Halil ASLAN 3 Yıl Önce

O kadar güzel yazmışki,ağzına yüreğine sağlık ,eklenmesi gereken çok şey var ama özet ile durum bu,ALLAH bizi kuran-a ve sünnete uygun yaşamayı nasip etsin, yaşayanlar ile haşr etsin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.