Haberin Kapısı
2021-10-26 08:34:09

Bunlar Diyanet düşmanlığı değil, din düşmanlığı yapıyor

Murat Padak

26 Ekim 2021, 08:34

Bunlar Diyanet düşmanlığı değil, din düşmanlığı yapıyor. Ama direk dine saldırmak yerine kimi zaman Diyanet'e, kimi zaman cemaatlere, kimi zaman da Müslüman kurum ve kuruluşlara kin kusuyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre zina etmek suç değil. Suç olmadığı için evliliği düşüren bir sebep de değil. Adam, baldızı ile de zina etse, en yakını ile de zina etse bu eylemi kanuni olarak nikahı düşürmez. Nikahı düşürmemesi bir tarafa cezası da yoktur.

Bu zihniyet tüm bunları sindirebiliyor. Ama İslam'a olan kinleri nedeniyle İslam'a laf ediyorlar.

İslam'da zina yapan evli erkek ve kadın recmedilir. Yani öldürülür. İster baldızı ile zina etsin ister komşusu ile isterse de televizyon programlarında anlatılan çarpık ilişkiler olsun fark etmez. Evli ise cezası ölümdür.

Bu durumda baldızı ile zina ettiği tespit edilen adamın cezası ölümdür. Olur da recim cezası uygulanmasa bile Kur'an ile sabit olan yüz tane kırbaç cezası alır. Hem de bir sürü şahidin huzurunda bu ceza verilir.

Zina cezası ayrı bir olay, nikah meselesi ayrı bir olaydır. Nikahı ortadan kaldıran sebepler arasında İslam'da zina vardır. Kişi, bazı kimseler ile zina ederse eşiyle olan evliliği kendiliğinden son bulur. Boşamaya ve boşanmaya gerek kalmadan son bulur. Ama baldızı ile zina eden adam recim cezası yerse zaten öldüğü için nikahı düşmüş olur. Adam kırbaç cezası yerse karısı, bunu meşru boşama gerekçesi sayıp boşanma talebinde bulunabilir. Hakim de mihri kadında bırakır ve onu resmi olarak boşar.

Şu sapık zihniyet, insanlara mikrofon uzatıp Diyanet baldızla zina edenin nikahı gitmez diye yorum yaptırıyor.

Ulan sapıklar, bir de mevcut kanunlara göre de nikahı gitmiyor diye söylesenize! Ayrıca mevcut beşeri kanunlara göre nikahı gitmediği gibi bir de cezasının olmadığını söylesenize.

Bunlar sapıklar. Her türlü melaneti yaparlar. Sonra suçu da İslam'a ya da İslam adı altında Müslümanlara atarlar.

Fasık tividen, fosuk tividen, fokus tividen ve fondaş medyadan gelen haberleri sakın dikkate almayın. Bana kaynağını söyle sana ne olduğunu söyleyeyim!

Bizde zinanın sonuçları arasında nikahın düşmesi yok ama ruhun bedenden ayrılması var. Ruh bedenden ayrıldı mı nikah da gider, mal da gider, hayat da gider.

Pis zihniyet, temiz İslam'ı asla kirletemeyecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.