Haberin Kapısı
2022-03-13 18:18:43

Ne olursunuz bizi almayın meyhanenize!

Murat Padak

13 Mart 2022, 18:18

Ne olursunuz almayın birahanenize!

Biz üstümüzde taşıdığımız kimliği unuttuk. Hatırlatın bize!

Düğünlerde oryantal oynayan başı da kalbi de örtülü kadınlar görünce uyarın onları! Başörtülüler burada göbek atamaz, oryantal yapamaz deyin!

Karma havuzlarınıza almayın bizi!

İş yerlerinizde çalıştırmayın bizleri!

Gazetlerimize reklam vermeyin!

Bize ait reklamları da sakın yayınlamayın!

Bizi ancak siz durdurabilirsiniz.

Artık içkili lokantalarınızda oturup yemek için cıngar çıkarmaya başladık. Gece kluplerinize girmek için kavga eder olduk.

Bir zamanlar sizin okullarınızın olduğu sokaklardan geçmez iken, şimdi dinsizliği ve ahlaksızlığı aşıladığınız okullara çocuklarımızı kayıt etmek etmek için sıra bekliyoruz.

Ne olur, bize kim olduğumuzu yeniden hatırlatın! Başımızda taşıdığımız ama farkında olmadığımız örtünün bilincini hatırlatın!

Bize ait hiçbir dini değerimizin olmadığı kurumlarınızda kıldığımız namazların bilinçsizce kılındığını hatırlatın!

Bir zamanlar mağazalarınıza müşteri olarak almayacak kadar düşmanlığınız vardı. Halen de var. Ama şimdi değil müşteri olmak, hisse senedi ortağınız olmak için borsada gece nöbetleri tutar olduk. Lütfen açık açık yazın! Bizi sevmediğinizi...Sadece paramızı sevdiğinizi...

Yazın yine eskisi gibi "Başörtülü giremez!" diye. Dostumuz kim, düşmanımız kim bilelim yeniden.

Ambargo uygulayın! Kısıtlayın! Hedef gösterin!

Siz mi bize benzediniz yoksa biz mi size benzedik bilemiyorum! Ama siz bizimle aynı yerde bulunmaktan memnun değildiniz, biz de sizinle aynı yerde bulunmaktan memnun değildik.

Şimdi ne olduysa bilmiyorum ama meyhane masalarının birinde dini bütün gözüken bir aile var, yan masada kadehler tokuşturuluyor...

Plajın bir yanında haşemalı haşmetli baylar ve bayanlar var, hemen yanında bikinili kızlar, kadınlar, mayolu erkekler var...

Dinden nefret ettiğini açık açık ifade eden kurum ve kuruluşların bayileri, zekât verecek yer arıyor.

Çok taviz veriyorsunuz çok! Bizi kendiniz gibi yapmak için şeytani bir plan mı? Yoksa sizin gibi olmak için şeytanla işbirliği yapan bizler mi?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.