Firma Rehberi

Kheiron
Kheiron
Sektör Danışmanlık - Teknik Müşavirlik
İl / İlçe İstanbul / Kartal
Web Sitesi https://www.kheiron.com.tr
Telefon 08504731373
Günümüzde kurumsal markalara hizmet veren ajansların, bazılarının tek bir uzmanlık alanında devam ederken, bazılarının ise 360 Derece Reklamcılık parolası ile yola çıktıklarını gördük. Açıkçası her ikisi de bizim tam olarak yapmak istediklerimizi ifade etmiyordu.

Becerilerimiz ve geçmiş bireysel tecrübelerimiz doğrultusunda Kheiron markasını 2012 yılı başlarında kurduk. Bizim için önemli olan markaların ihtiyaçlarını optimum ve hızlı şekilde karşılayabilmekti. Bu sektörde yer alan bazı ajansların ya her işe talip olduklarını ya da belli bir alanda uzmanlaştığını gördük.

Her iki durumda da bazı yanlışlar ve eksiklikler olduğunu düşündük. Yelpazesi son derece geniş olan ve birbirinden farklı uzmanlıklar isteyen reklam sektöründe tek bir çatı altında tüm marka ihtiyaçlarına cevap vermenin mümkün olamayacağını gördük. Tek bir alanda uzmanlaşmanın ise uzmanlık dahilinde doğacak olan farklı marka ihtiyaçlarına çözüm getiremeyeceği kanısına vardık.
Bu da bizi mitolojide birden fazla işi iyi yapan fakat bilmediği işi yapmayan Kheiron karakterini markamız olarak seçmeye yönlendirdi.

Adres: Cevizli Mah. Mustafa Kemal cad.Hukukçular Towers Sitesi A Blok No: 66 Kartal İstanbul

Bunlara Göz Atabilirsiniz

Seyda Diş Polikliniği Seyda Diş Polikliniği

Sağlık - Sosyal Hizmetler / İçel

Altın Yapı Market Altın Yapı Market

İnşaat - Nalbur ürünleri / Eskişehir

TE Bilişim TE Bilişim

Bilgisayar - Yazılım - Bilişim / İstanbul