Haberin Kapısı
2022-01-10 13:00:29

Fasık Hayvan Olur Mu ?

Mustafa özer

10 Ocak 2022, 13:00

Resülüllah sav 5 adet hayvanı fasık olarak nitelendirmiş ve onların öldürülmesine izin vermiştir.

Bu hadisi tiye alan bazı derin araştırmacılar hiiihii diye gülmeyi de ihmal etmemektedir. Bu araştırmacı sorgulayıcı zatların beyinleri hadis düşmanlığına kodlandığı için araştırmadan hadisi inkar etmeye zaten hazırlar..

Önce Fasık kelimesi nedir? Bir araştıralım

Fasığın kelime manası= Hayvanlar için kullanıldığında "bir delikten, bir yerden aniden çıkıp zarar veren sonra da gözden kaybolan" demektir. Bu yüzden en çok fare için kullanılır. Istılahta="Akidesi bozuk" veya "çok günah işleyen manasındadır.

Eğer fasığı ıstılah olarak ele alırsak, FISK burada şifre olarak verilmiştir. Yani bize zarar verdiklerinde öldürülmesi gerekir.

Eve, gıdalarımıza, bağ ve bahçelerimize, diğer hayvanlarımıza dadandıkları zaman öldürülürler.

Eğer bu 5 hayvan durup dururken masum yere öldürülürlerse, çevre dengesi bozulur. Telafisi zor haşere çoğalmalarına şahit oluruz.

Bu 5 hayvandan birisi vahşi, saldırgan köpektir. Resülüllah sav yine köpekleri

" Allah’ı zikreden bir topluluk" olarak zikretmesi bu hayvanların devamlı bize zarar vermediğini gösterir.

Bu 5 hayvan --yılan, fare, vahşi köpek, karga ve çaylaktır. Bunların ekolojik denge için doğaya faydası olduğu gibi zararları da vardır.

Kim evinin içinde, ekin evinde, kilerinde farelerin gezinmesini ister. Biz bu hayvanı öldürmek için ne tuzaklar, yapışkanlar, zehirler veriyoruz.

Bu hayvanlar zarar verdiğinde eziyet etmeden ve yakmadan öldürülmelidir.

Avustralya'da orman yangınlarının söndürülememesinin, yangınların farklı yerlere sıçramasının en büyük suçlusu hadiste حداة olarak belirtilen çaylak kuşu ve bazı şahin türleri olduğu tesbit edilmiştir. Google'e ATEŞ KUŞLARI yazınca detaylı bilgiler, videolar görebilirsiniz.

Bu 5 fasıktan birisi olan çaylak kuşu, Kolay avlanmanın yolunu bulmuş çaylak herif. Ateş alevlenince orman içindeki kuşlar ateşin zıt yönüne kaçarken çaylağın pençesinde bulur kendini. Siz Piknik yapmak için ateş yakınca, ateşin etrafında bir kuş görürseniz onu kovun zira o çaylak yanan bir dal parçasını ayaklarına sıkıştırıp ormanı yakacaktır. Bu çaylağın yaptığı fısk, suç değil mi ? Yangını acilen söndürmek için Bu çaylağı öldürelim mi, yoksa orman ve içindeki tüm canlılar ölsün mü ?

Hadislere sövmeden, tiiye almadan, hiihiii gülmeden önce hikmetini araştır.

Git Seni hadis düşmanı yapan zavallı adamları sorgula

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.