Haberin Kapısı

Gayri meşru ilişkileri Belediyelerin kutlaması doğru mu?

İSLAM VE KÜLTÜR

Elinde yetki olup da buna ses çıkarmayan mes'uldür. Elinde konuşma veya yazma imkanı olup da buna tepki göstermeyen mes'uldür. Hiçbir şey yapamasa dahi kalbiyle buna kızmayan da mes'uldür.

Gayri meşru ilişkileri belediyelerin kutlaması ki, yarı resmi kutlama sayılır. Belediye o şehirdeki insanların temsilcisidir. Kimi seçtiğimize dikkat etmezsek olan budur.

Bunlar iyi günlerimiz. Adına onur haftası verdiler. Onlardaki onursa gerisini siz düşünün... Çok kalmaz. Yakında Hazreti Nuh'a ve onun etrafındaki temiz insanlara dedikleri gibi diyecekler: Lut'un ailesini şehirden çıkarın. Zira onlar temiz kalmak (yani açık ifade ile lezbiyen, gay, homo, biseksüel, transeksüel, travesti olmak istemeyen) kimselerdir.

Bugün buna izin veriliyor. Hem de belediyeler tarafından. Bu belediyelerin kimin kontrolünde olduğunu söylemeye gerek yok. Ailenizi ve çocuklarınızı bu belediyelerin her türlü etkinliğinden koruyun. Zihniyetlerini açıkça belli etmişler.

Belki yarın adına hastalık değil de cinsel tercih, cinsel eğilim dedikleri daha da gelişecek. Hayvanlar ile birlikte olmaya da cinsel eğilim diyecekler. Zaten batıda durum böyle.

Allah'ım, ben bunlardan beriyim. Bunların yaptığı iğrençliklerden beriyim. Beni ve ailemi bunların iğrenç işlerinden koru...

Elinde yetki olup da buna ses çıkarmayan mesuldür. Elinde konuşma veya yazma imkanı olup da buna tepki göstermeyen mesuldür. Hiçbir şey yapamasa dahi kalbiyle buna kızmayan da mesuldür.

Ey yetkili, yetkini kullan ve buna izin verme!

Ey alim, ilmini kullan ve bunu anlat, bundan sakındır. Bunu bulunduğun her platformda dile getir.

Ey vatandaş, sen de bu işten nefret et. Bu tür iğrençlikleri tasvip edenleri işin başına getirme. Bak hepsinin ortak bir noktası var. Güçlerini oylardan alıyorlar. Bir oy bir oydur... Başka da diyecek sözüm yok...

Murat Padak

Yorumlar (2)

T. G 3 Yıl Önce

Rabbim bizleri böyle ahir zaman fitnelerinden korusun, herkes elinden geldiği kadar görevini yapsın, en azından lanetlesin bilgilendirenlerden Allah razı olsun.

Lütfi TAŞCI 3 Yıl Önce

Gayr-ı meşru dairedeki gençlik keyifleri ve lezzetleri, âhiret mes’uliyetinden ve kabir azabından ve zevalinden gelen teessüflerden ve günahlardan ve dünyevî mücazatlarından başka, aynı lezzet içinde o lezzetten ziyade elemler olduğunu aklı başında her genç tecrübe ile tasdik eder. B.S.N.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.